ALLE SOORTEN VIBRATORS
In ieder nachtkastje hoort er 1 te liggen...een vibrator!  De vibrator is uitermate geschikt voor snelle orgasmes. Inmiddels zijn er vele soorten en maten en is het vast lastig kiezen. Onderstaand de belangrijkste eigenschappen van de verschillende soorten en waar je op moet letten bij de aanschaf van een vibrator.

Wat vindt je prettig en wat niet? Een aantal zaken die je je moet afvragen zijn:
- Wil je inwendige stimulatie, uitwendige stimulatie of misschien wel allebei tegelijkertijd?
- Wil je subtiele trillingen of hou je van het meer stevige werk? Snelheid en trilling instelbaar?
- Wil je jouw vibrator ook onder de douche of in bad gebruiken? Dus waterdicht of niet?
- Wil je een vibrator die sprekend op een penis lijkt of mag het er ook anders uitzien en qua design een andere vorm hebben?
- Wat wil je ervoor uitgeven? Er zijn al mini-vibrators vanaf € 1,95.
- Het opladen van de vibrator. Gaat jouw voorkeur uit naar een vibrator die werkt op batterijen of toch naar een vibrator die via het lichtnet is op te laden? Of kies je liever voor een vibrator die via de USB-poort van de computer is op te laden?
- Moet jij fluisterstil zijn of mag de buurman hem horen? ;-)
- Gebruik je de vibrator alleen of mag je partner meedoen?
- En ten slotte. Welk formaat moet hij zijn? Klein en dik, lang en dun of XXL? Een kleine vibrator neem je natuurlijk makkelijk mee waardoor het gebruik ervan nog spannender kan zijn.

- Ten slotte de grootte van de vibrator: zoek je een grote vibrator of juist een kleine dunne handige vibrator die je eventueel ook discreet in je handtas kan meenemen zoals de Lelo Mia Lipstick vibrator. Deze vibrator lijkt sprekend op een lipstick en herken je dus niet direct als een vibrator. Koop je voor het eerst een vibrator? Kies dan niet gelijk voor de grootste.

Er zijn heel veel verschillende soorten en types met allemaal bijzondere eigenschappen. Hieronder de belangrijkste eigenschappen per type.

Klassiek
Deze vibrator, in de vorm van een penis, is gemaakt voor inwendige stimulatie. De vibraties zorgen voor een intens genot.

Clitoris Vibrator
Sommige vrouwen hebben net iets meer prikkeling nodig om een orgasme te bereiken. In dat geval is een clitoris vibrator, of ook wel uitwendige vibrator genoemd een goede keus. Deze vibrator kan intense trillingen opwekken. Een goed voorbeeld daarvan is de Lelo Siri vibrator. Deze vibrator is een van de krachtigste uitwendige vibrators van dit moment. Wil je het wat subtieler houden dan kun je kiezen voor de Lelo Lily vibrator of de Lelo Nea. De Lily en de Nea zijn ook nog eens heel klein en kun je zelfs gebruiken tijdens de seks met je partner.

Tarzan of Rabbit Vibrator
Sinds het televisieprogramma Sex and the City is de tarzan vibrator, soms ook wel Rabbit vibrator genoemd, een grote hit en niet meer weg te denken uit de wereld van de vibrators. Deze tarzan vibrator is inmiddels een icoon geworden. De meeste vrouwen kunnen niet klaarkomen door alleen het stimuleren van het inwendige van de vagina, de clitoris heeft vaak ook stimulatie nodig om een orgasme te krijgen. Dit speeltje heeft als groot voordeel dat hij zowel gelijktijdig inwendig de g-spot in je vagina als je clitoris kan stimuleren. Bij dit speeltje is het dus dubbel genieten.

Duo Vibrator
Duo vibrators zijn speciaal ontwikkeld om samen tijdens het vrijen van te genieten. De vrouw brengt deze vibrator in en de vibrator biedt jullie beiden tijdens het vrijen een extra sensatie door de intense vibraties. Een paar goede voorbeelden van duo vibrators zijn de We-Vibe vibrator of de Tiani 2 vibrator.Bullet Vibrator

Een bullet vibrator is kleiner in verhouding met andere vibrators en is speciaal ontworpen om helemaal in te brengen. Het populaire vibrator ei, de Lelo Lyla 2 of de Lelo Mia 2, de lipstick vibrator, zijn enkele voorbeelden.

G-spot Vibrator
Deze vibrators zijn speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren. In de vagina zit een plekje zo'n 3 tot 5 cm aan de binnenkant en bovenkant van je vagina. Bij stimulatie geeft dit bij sommige vrouwen een heel fijn gevoel. Dit wordt ook wel de G-spot genoemd. Bij stimulatie van de G-spot komen de meeste vrouwen sneller en intenser klaar.

Ons ruime assortiment met vibrators:

Vibrator Nature
Vibrator Speciaal
Vibrator Tarzan
Vibrator Sets
Vibrator XXL
Vibrator Mini
Vibrator Anaal
Vibrator Klassiek
Vibrator G Spot
Vibrator Waterdicht
Vibrator Opzetstukken