Het team van Erokoning

Alle afdelingen

Klantenservice

De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar en staat onder leiding van Fabio. Via de telefoon, email en chat worden vragen van klanten beantwoord. Professioneel, geduldig en vriendelijk, met de grootst mogelijke zorg en service. Ons klantenserviceteam bestaat momenteel uit Fabio, Anthony, Eddy, Leen, Tim en Gregory.

Sales / Inkoop

Ons Sales team verkent de markten, zoekt naar nieuwe mogelijkheden en onderhoudt de relaties met onze zakelijke klanten. Beurzen, meetings, leuke deals, alles komt voorbij op de afdeling Sales. Dit team bestaat onder andere uit Leo, Sven, Martin, Barry, David en Gregory als Sales Director.

Logistics

Het logistieke team van Erokoning bestaat uit meer dan 50 personen. Zij zorgen ervoor dat het logistieke proces vlekkeloos verloopt. Zij boeken de voorraden in en vullen de vakken. Ze dragen zorg voor het discreet verpakken van alle bestellingen en regelen dat de pakketten binnen no-time bij onze klanten terechtkomen. Met Jonas als logistiek manager en Dirk als teamcoordinator.

Marketing

Met Pattie als coördinator van team Marketing, zorgt deze afdeling voor de vindbaarheid van onze shops en artikelen in zoekmachines. Adwords, SEO, SEA, termen die voor de mensen binnen deze afdeling gesneden koek zijn. Met marketingmedewerkers Neel, Leonard, Floor, Martin en Pieter zijn er altijd leuke promoties, acties en interessante nieuwsbrieven. Suzanne is onze Social Media coördinator en beheert alle social media kanalen.

Product- en Contentmanagement

Als je online producten verkoopt, moet de beschrijvende tekst van de producten correct zijn. De juiste foto moet bij het artikel staan en alle kenmerken moeten worden vermeld (zoals welke batterij hoort erbij). Het team Product- en Contentmanagement zorgt onder andere voor deze gegevens. Daarnaast worden er blogs geschreven, worden de teksten uiteraard zo leuk en zoekmachine-vriendelijk-mogelijk gemaakt, worden er reclame-uitingen bedacht etcetera. Alles op tekstueel gebied valt onder deze afdeling. Jonas neemt in deze afdeling de coördinatie op zich. De taken zijn verder verdeeld onder Chloé, Mark, Koen, Nick en Joachim.

Design

Zonder plaatjes is alles erg saai.... Ons grafische team voorziet alles dan ook van plaatjes en kleurtjes. Van het ontwerpen van reclamebanners tot productverpakkingen, alsook de kleuren van de muren in ons bedrijfspand. Alles wordt bedacht en uitgevoerd door de afdeling design onder leiding van Céline. Lien, Cindy, Lotte, Kayla en Aurelia dragen zorg voor mooie layouts en heldere weergaven. Zowel in de interne als externe communicatie.

ICT & Development

Wij bestaan dankzij internetverkopen. De sites moeten dus werken, de computers moeten draaien. Hiervoor hebben wij 4 subteams, met Jonas als coördinator, binnen ICT: systeembeheer, front-end development en back-end development. De computers en servers in ons pand worden beheerd door Melissa en Anja (systeembeheer). Binnen Erokoning hebben we de afdeling front-end development, waar Wilma en Ginovani alle sites van een mooi uiterlijk en werkelijke formulieren voorzien. Front-end development programmeert alles wat je als klant op een website ziet. Roel, Jef, Wilma en Melissa zijn onze back-end programmeurs. Dit zijn de hardcore programmeurs en zij bouwen alles wat je eigenlijk niet ziet. Dit is dus de code waarop ons hele shopsysteem en beheersysteem gebaseerd is.

Ondersteunende afdelingen

Uiteraard hebben we ook nog een aantal ondersteunende afdelingen. Zoals de afdeling HR/Personeelszaken, waar Jeroen verantwoordelijk is voor de sollicitatiegesprekken, de interne gesprekken met medewerkers en alles wat er verder komt kijken bij HR-zaken. Anthony is onze financial controller. Jaarrekeningen, facturen, het is bij Anthony een en al cijfertjes en rapporten. Schone kantoren zijn prettig om in te werken en hiervoor zorgen Isaura en enkele andere facilitair medewerkers. Sonia is onze operationeel manager en proces coordinator en zorgt voor de communicatie tussen de afdelingen, de processen en diverse andere adhoc projectjes.