Vibrator Speciaal

VIBRATORS

Er zijn heel veel verschillende modellen en materialen vibrators te verkrijgen, voorzien van diverse technologieën en mogelijkheden:

 • De klassieke vibrator
  Deze vibrator, in de vorm van een penis, is gemaakt voor inwendige stimulatie
 • De Tarzan vibrator
  De Tarzan vibrator is inmiddels een icoon geworden op vibratorgebied. Dit speeltje heeft als groot voordeel dat hij zowel gelijktijdig inwendig de g-spot in je vagina als je clitoris kan stimuleren. Bij dit speeltje is het dus dubbel genieten.
 • De ei vibrator
  De ei vibrator is een kleinere variant van de vibrators en is speciaal ontworpen om helemaal in te brengen.
 • De g-spot vibrator
  De naam g-spot vibrator zegt het eigenlijk zelf al: deze vibrators zijn ontworpen om de g-spot te stimuleren.

Naast genoemde bovenstaande alom bekende modellen zijn er natuurlijk nog veel meer vibrators op de markt. Ook de wand massagers of de mini vibrator vindt je in onze uitgebreide collectie.

HOE KIES IK DE JUISTE VIBRATOR?

Door het grote aanbod aan vibrators is het begrijpelijk dat je het moeilijk vindt om de juiste vibrator te kiezen. De manier om de juiste vibrator te kiezen is om antwoord te geven op de vraag: waarvoor wil je de vibrator gebruiken? Wat fijn is, wordt door iedereen anders ervaren. Ga voor jezelf na wat je fijn vindt. Wil je de vibrator alleen voor penetratie gebruiken, vind je het prettiger als enkel de clitoris gestimuleerd wordt of is beide belangrijk?

Daarnaast is het ook handig om voor jezelf vastgesteld te hebben of je van intense of juist wat subtielere trillingen houdt, of de vibrator wel of niet waterdicht moet zijn, aan wat voor formaat je aan het denken bent, of deze qua vorm en design wel of niet op een penis moet lijken en wat je budget is. Wanneer je hier antwoord op gegeven hebt, wordt de zoektocht naar je favoriete vibrator een stuk eenvoudiger.

Heb je je favoriete vibrator gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig, veilig en discreet op Erokoning.be


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten