Twirling Delight - Tip Vibrator

Twirling Delight - Tip Vibrator Twirling Delight - Tip Vibrator Twirling Delight - Tip Vibrator Twirling Delight - Tip Vibrator
Twirling Delight - Tip Vibrator Twirling Delight - Tip Vibrator Twirling Delight - Tip Vibrator Twirling Delight - Tip Vibrator
Twirling Delight - Tip Vibrator
Twirling Delight - Tip Vibrator

Artikelnummer

4009711

Verzendkosten

€ 6,50

EAN

4061504009711

€ 38,95

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hoe zou het zijn om intense stimulatie te ervaren op precies de juiste plekken? Maak kennis met TWIRLING JOY en TWIRLING DELIGHT - de nieuwste toevoegingen aan onze collectie van tip vibrators, na het succes van de Twirling Fun!

Met een aanpasbaar, stijlvol en innovatief design zijn TWIRLING JOY en TWIRLING DELIGHT geschikt voor iedereen die op zoek is naar gerichte stimulatie. Deze tip vibrators maken gebruik van een meer afgeronde, kleine, ronddraaiende en trillende top voor gerichte stimulatie - geschikt voor alle erogene zones.

TWIRLING JOY heeft een sterke behuizing en tip, en een niet-gecentraliseerde staaf die de top op een as beweegt. De vibrator heeft een extra vibratiefunctie voor ultiem plezier. Je kunt je stimulatie nauwkeurig afstemmen via het intuïtieve bedieningspaneel of optimaal genieten door SATISFYER CONNECT's afstandsbedieningfuncties te gebruiken en daarbij complete controle over het product te hebben. Bovendien kun je SATISFYER CONNECT gebruiken om verbinding te maken met partners, omgevingsgeluiden te gebruiken, muziekvibes en meer! Verkrijgbaar in roze, fuchsia en wit.

TWIRLING DELIGHT biedt dezelfde functie, maar met het extra voordeel van een hygiënische dop, waardoor het perfect is om mee te nemen op reis. Hoewel dit product niet app-enabled is, heeft het wel mooie ABS-details en 8 vibratieprogramma's met 5 intensiteitsinstellingen, die je gegarandeerd naar de top van je genot zullen brengen! Verkrijgbaar in roze, berry en wit.

Beide vibrators hebben een krachtige motor, een IPX7-waterdichtheidscertificaat en lichaamsvriendelijke silicone. Bestel nu!

Weight304.00
Length11.70
Width7.60
Height23.50
Colorwhite
Ean4061504009711
Hs code90191010
Size
ArticleCode4009711
BrandSatisfyer (all)
Specifications
Materials
Washing instructions
Country of originChina
Composite productfalse

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.